Made in RO #10

More coming soon…
septembrie 6, 2019
Made in RO #11
septembrie 8, 2019

Ediția aniversară a Made in RO a avut loc pe 16 & 17 decembrie 2017, dar mai întâi să vă spunem, pe scurt, povestea afișului. Ca la fiecare Made in RO, vizualul promovează creația unui designer român. Compoziția grafică poartă semnătura talentatei Ana Bănică, de la Cai verzi pe pereti, și nu rămâne captivă pe afiș, ci ia forma unui festiv sticker de perete, pe care poți scrie cu creta. Noi am ales să scriem Love design & Be Merry!, dar tu poți scrie orice. Sticker-ul poartă numele Xmas@Made in RO și îl poți achiziționa de pe site-ul caiverzipepereti.com. 

Ceainic by Ceramic Sparrow

Ne place schimbarea și ne place să vedem că, de ceva timp încoace, forfota creativă a Bucureștiului depășește granițele centrului, așa cum este, de fapt, normal să fie. Ne alăturăm mișcării de descentralizare. Iubim centrul, dar vrem să trezim la viață și cartierele sau zonele industriale. De aceea am ales ca ediția Made in RO #10 să fie găzduită de NOUL Impact Hub, mutat în această nouă zonă creativă a Bucureștiului – Timpuri Noi, la doar o stație de metrou de Km 0 al capitalei.

Căni iernatice by Alexandra Radu

Cercei Micul Prinț – Utopic by Mona Vulpoiu

Geantă din piele by Iutta

Noua colecție de ceramică by Una ca Luna

#10

Ne-au călcat pragul aproximativ 2.000 de vizitatori care au înfruntat și zilele pline de evenimente nu dintre cele mai fericite (16 DEC), și vremea posomorâtă (17 DEC), ca să vadă cele mai noi colecții ale designerilor români de produs care au fost selectați să participe la această ediție. Și ne-am bucurat mult că feedback-ul pe care l-am primit și de la vizitatori, și de la expozanți a fost demn de o ediție #10 🙂 . Scroll mai jos pentru câteva dintre povești.

#10

#10

House of Cookies ne-au încântat prin gust, prin look, prin arome

Pop up cafeneaua Origo @Made in RO #10

#10

“Cum să găsești oameni atât de zâmbăreți și de organizați? Și nu e zâmbet din complezență. Se întrezărește oboseala în el, dar și mai mult se vede bunăvoința. Designist.ro are oameni atât de faini și îmi par atât de puțini, că mă întreb cum de sunt în stare să păstorească un eveniment ca Made in RO, cu atât de mulți dezorganizați ca mine. Eh! Poate nu toți sunt așa ” , ne-a spus Lia Pfeiffer, unul dintre designerii noștri favoriți de jucării :D. Și îți spunem noi că dezorganizată nu este deloc! 🙂

Cât despre grija noastră “Oare va fi clar pentru toți că suntem găzduiți de NOUL Impact Hub Bucharest din Timpuri NOI?”, cei de la Cufir ne-au povestit că unul dintre brăduții cusuți pe care i-au adus la Made in RO #10 a fost cumpărat de o vizitatoare care venise din Ploiești tocmai pentru designul fin de care ți-am tot povestit. Ne-am foarte bucurat 🙂 .

#10

Înțepător, unul dintre multele branduri NOI ale Made in RO #10 🙂 .

#10

Prietenii de la Mesteshukar ButiQ ne-au povestit că Made in RO este o bucurie pentru echipa proiectului, mai ales pentru că le dă șansa de a-i face cunoscuți pe meșteșugarii cu care lucrează constant. Ba mai mult, după eveniment echipa Designist.ro a primit felicitări personalizate 🙂 :

“Vă mulțumim pentru cea mai frumoasă ediție Made in RO! Sărbători fericite și Meșteshukare!”

#10

Colecția “Toys for Boys”, semnată de RUSBO Design

Vă mulțumim pentru vizită și abia așteptăm să ne revedem 🙂 .

Alina Ceramics

 

Mai multe fotografii de la Made in RO #10 găsești pe Facebook.

Fotografii de produs: prin designerii prezentați
Fotografii eveniment: Luminița Popescu