REGISTER

 

REGISTER | Made in RO #16 | online

Când: coming soon in 2021
Unde: platforma www.designist.ro
Organizator: Designist.ro
Info: designist@designist.ro

Deadline aplicații: 31 martie 2021


Cum se va desfășura?

Trecem printr-o perioadă dificilă, care ne provoacă să găsim alte modalități de a ne întâlni. De aceea, Made in RO #16 se va desfășura online, sub forma unei campanii de anvergură derulate pe platforma noastră editorială, www.designist.ro, care, de peste 9 ani, este urmărită lunar de zeci de mii de cititori - un public educat, consumator de design românesc și susținător al brandurilor locale. Fiecare brand selectat să participe va fi prezentat în articolele dedicate acestei ediții. Advertorialele vor conține atât poveștile colecțiilor, scrise de echipa noastră editorială, cât și informații comerciale precise, care să înlesnească o posibilă conversie. Activările de comunicare cross-platform vor promova brandul și produsele tale, facilitând în același timp achiziționarea lor direct de la sursă.

Pachete

Pentru a participa la Made in RO online, vei achita un cost în funcție de pachetul ales. Costurile pachetelor variază în funcție de activările alese. După înscriere, îți vom trimite toate detaliile în ceea ce privește pachetele.

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

 • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
 • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, cu un concept bine definit și o prezentare vizuală pe măsură.
 • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi prezentate în premieră la evenimentul Made in RO.


 • Brand

  Descriere brand și colecție

  Te rugăm să ne prezinți cât mai elocvent brandul/designerul și produsele/colecția cu care dorești să participi la Made in RO (numele colecției, al proiectului, concept, materiale etc.) - max. 500-600 cuvinte

  Fotografiile produselor/colecției cu care dorești să participi

  Încarcă min. 5 / max. 10 fotografii (.jpeg/.jpg) ale produselor/colecției cu care dorești să participi la Made in RO. Dimensiunea maximă a unei fotografii încărcate nu trebuie să depășească 2 MB. Ne dorim să vedem fotografiile finale ale produselor finale, nu schițe, nu randări.

  Prețul produselor

  Te rugăm să ne dai câteva exemple de prețuri (în RON) ale produselor cu care dorești să participi, ca să ne dăm seama în ce categorie de preț se încadrează.

  Stand & Display

  (Valabil doar în cazul evenimentului offline). Trimite-ne propunerea ta de stand și display de stand, pentru a ne asigura că poate fi integrată în spațiu. Încurajăm display-urile creative, dar simplu de pus în practică.  Nu suntem mari fani ai roll up-urilor. De asemenea, precizează ce ai avea nevoie să-ți punem la dispoziție (de ex. scaun, masă, acces la priză), pentru a ne organiza cât mai bine.

  Date de contact

  Pachet

  Pentru a participa la Made in RO online, vei achita un cost în funcție de pachetul ales. Costurile pachetelor variază în funcție de activările alese. După înscriere, îți vom trimite toate informațiile în ceea ce privește pachetele. Până intrăm în legătură, ne poți spune ce pachet estimezi că ai alege, în funcție de bugetul pe care dorești să-l aloci?

  Detalii de facturare

  Avem nevoie de aceste date în cazul în care vei fi selectat, pentru emiterea facturii.