REGISTER

 

REGISTER | Made in RO #16

Când: 18-19 iunie 2022
Unde: Hotspot - Calea Griviței nr. 82-98, în Cartierul Creativ
Organizator: Designist.ro
Info: designist@designist.ro | tel. 0721 984 467

Deadline aplicații: 20 mai 2022


Pachete

Pentru a participa la Made in RO, vei achita o taxă în funcție de pachetul ales. Standul tău va avea o dimensiune standard de max. 1.50 m x 1.50 m (aprox. 2 mp), excepție fac creatorii de bijuterie, pentru care standul standard este de 1 m x 1 m. În funcție de tipologia produsului tău, alocarea standului în zonele expoziționale rămâne la latitudinea noastră, pentru a asigura coerența și aspectul unitar al evenimentului. Dacă proiectul tău are nevoie de mai mult de 2 mp (respectiv 1 mp), pentru a fi expus, te rugăm să precizezi acest lucru în descrierea proiectului tău, iar costul poate fi recalculat, în funcție de disponibilitate.

Pachet STANDARD = 980 lei (TVA inclus)
include stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard; nu include poziție preferențială a standului

Pachet FLEXI = 1.380 lei (TVA inclus)
include stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard, la care se adaugă:
+ poziționare preferențială în schema expozițională, în zona indicată de organizator, în funcție de tipologia produsului tău

Pachet PLUS = 2.500 lei (TVA inclus)
include stand în cadrul Made in RO, cu dimensiune standard, la care se adaugă:
+ editorial-interviu în exclusivitate, pe designist.ro, care va prezenta proiectul tău, cu link-uri către website-ul/canalele de comunicare ale brandului tău și beneficii suplimentare de vizibilitate
+ promovarea editorialului-interviu pe paginile de Facebook, Instagram designist.ro, Facebook event
+ poziționare preferențială în schema expozițională, în zona indicată de organizator, în funcție de tipologia produsului tău

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

 • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
 • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, cu un concept bine definit și o prezentare vizuală pe măsură.
 • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi prezentate în premieră la evenimentul Made in RO.


 • Brand

  Descriere brand și colecție

  Te rugăm să ne prezinți cât mai elocvent brandul/designerul și produsele/colecția cu care dorești să participi la Made in RO (numele colecției, al proiectului, concept, materiale etc.) - max. 500-600 cuvinte

  Fotografiile produselor/colecției cu care dorești să participi

  Încarcă min. 5 / max. 10 fotografii (.jpeg/.jpg) ale produselor/colecției cu care dorești să participi la Made in RO. Dimensiunea maximă a unei fotografii încărcate nu trebuie să depășească 2 MB. Ne dorim să vedem fotografiile finale ale produselor finale, nu schițe, nu randări.

  Prețul produselor

  Te rugăm să ne dai câteva exemple de prețuri (în RON) ale produselor cu care dorești să participi, ca să ne dăm seama în ce categorie de preț se încadrează.

  Stand & Display

  Trimite-ne propunerea ta de stand și display de stand, pentru a ne asigura că poate fi integrată în spațiu. Încurajăm display-urile creative, dar simplu de pus în practică.  Nu suntem mari fani ai roll up-urilor. De asemenea, precizează ce ai avea nevoie să-ți punem la dispoziție (de ex. scaun, masă, acces la priză), pentru a ne organiza cât mai bine. În funcție de recuzita de care dispunem, vom încerca să venim în întâmpinarea nevoilor tale.

  Date de contact

  Pachet

  Pentru a participa la Made in RO, vei achita o taxă, în funcție de pachetul ales. Standul tău va avea o dimensiune standard de max. 1.50 m x 1.50 m (aprox. 2 mp), excepție fac creatorii de bijuterie, pentru care standul standard este de 1 m x 1 m. Citește despre fiecare pachet în parte mai sus, la începutul formularului de înscriere.

  Detalii de facturare

  Avem nevoie de aceste date în cazul în care vei fi selectat, pentru emiterea facturii.