Testimoniale

Contemporia & Una ca Luna


“Când am aflat de tema evenimentului, ne-am dat seama că ni se potrivește perfect și e prilejul cel mai nimerit să ne prezentăm colecția în premieră. Așa că am turat motoarele ca să fim gata la timp, am ieșit în forță și la finalul celor două zile de eveniment am plecat foarte încântați că lumea s-a bucurat să probeze cerceii, să ne dea feedback, să ne povestească ce le-ar plăcea în plus. E întotdeauna binevenit să vorbim direct cu cei care ne poartă bijuteriile.”

Ruben Perju și Iosif Harasemiuc, NOAH


“Pur și simplu, ne-a plăcut întotdeauna că Made in RO este un eveniment curat, bazat pe o selecție, în care calitatea primează în fața cantității. Vizitatorii sunt exact cei pe care mizăm și noi atunci când ne creăm ceasurile, oameni atenți la detalii, la funcționalitate și estetică, așa că știm întotdeauna că o să avem interlocutori avizați când venim la evenimentul vostru.”

Alexandra Lăzărescu și Alexandra Petrache, HALFDROP


“Am fost plăcut surprinse să primim întrebări despre piese anume, modele anume – vizitatorii veniseră cu liste de produse și branduri pe care voiau să le cerceteze în amănunt. Asta ne-a demonstrat încă o dată că o participare la Made in RO înseamnă să ajungem exact la oamenii pentru care creăm și să ne inspirăm din feedback-urile lor.”

Ana Maier, Peștele Fierăstrău


“Materialul despre noi pe care l-ați pus la punct a fost, de fapt, începutul Ne-am lărgit nișa, am atras atenția, am primit comenzi și propuneri, acum am ajuns la Made in RO, unde ne-am mărit portofoliul și am cunoscut oameni, ba chiar am primit propuneri de colaborare și de noi apariții în presă. A fost un bulgăre de zăpadă de tare bun augur!”

arh. Ion Neculai, Eematico


“Este, de departe, cel mai bine organizat târg la care am fost, fie că vorbim despre logistică, aspectele administrative, promovarea evenimentelor sau selecția și comunicarea cu participanții și expozanții. Vă mulțumim la cald încă o dată pentru colaborare!”